Welkom bij Ons Plakky
De gezellige kinderopvang in Weidum


S‚npaed 9,
9024 EC Weidum
Tel. 058-2159686
Mob. 06-53403053
e-mail: info@onsplakky.nl
KvK 01055670

Stichting Kinderopvang Friesland.
www.kinderopvangfriesland.nl

Verloskundigenpraktijk Swanneblom.
www.deverloskundigen.nl

Dagopvang.

Gedurende de dag vang ik die kinderen op die nog niet naar schoolgaan. Alle faciliteiten zijn aanwezig, van box tot bed, van babybouncer tot babygym,van beker naar bestek en van kinderwagen tot buggy. De ouders hoeven daarom alleen de dingetjes voor persoonlijke verzorging mee te nemen zoals voeding en luiers.

Flexibiliteit: soms moeten ouders vroeg beginnen het is dan geen probleem als een kind voor 7 uur komt.

Het speelgoed van de kinderen bewaar ik in aparte curverboxen zodat ieder zijn eigen schone speelgoed heeft. Zodra de kinderen wat groter zijn kunnen ze zelf het speelgoed pakken en kunnen ze lekker gaan spelen op het kleed. Eten en drinken doen we aan tafel.

Boven hebben we een aparte babykamer met twee bedjes en er is een campingbed aanwezig. Soms is het voor echt kleine kinderen gezellig om in de kamer te slapen en dat kunnen we op deze manier gemakkelijk realiseren. Elk kind heeft zijn eigen schone bed.

We denken erover om een Groningsbabyhokje te maken. Het is voor sommige kinderen lekker om buiten te slapen, ook 's winters als het vriest kunnen ze daar in liggen (natuurlijk met een kruik).